Shfleto, kemi akoma për ju!

Fakulteti i Edukimit

Programi Fillor dhe Programi Parafillor

Më shumë

Fakulteti Juridik

Fakulteti Juridik në Gjilan ka filluar së funksionuari nga 1 tetori i vitit 2010

Më shumë

Fakulteti Ekonomik

Fakulteti Ekonomik ne kuader te UGj-se ka filluar punen me 1/10/2013 ne tri drejtime:

Më shumë

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

Më shumë

Lajmet

Nëntor 18, 2017

Njoftim-Konsultimet për rezultatet e provimit nga lënda Komunikim biznesi, Menaxhimi i investimeve dhe Sjellja konsumatore


Më shumë

Njoftim – E drejte Biznesore

Nëntor 17, 2017 Më shumë

Njoftim për studentët e programit master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike

Nëntor 17, 2017 Më shumë

Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ ka organizuar promovimin e librit dhe filmit dokumentar për Aleksandër Moisiun

Nëntor 17, 2017 Më shumë

Dokumentet e Rëndësishme

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semestrri Dimëror-2017/18
Nëntor 18, 2017 Më shumë
Statuti i Universitetit “Kadri Zeka” Gjilan
Qershor 20, 2017 Më shumë
PLANI I VEPRIMIT TE FAKULTETIT JURIDIK
Qershor 19, 2017 Më shumë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Shpalljet

Konkurset

Kalendari Akademik

Qershor 20, 2017

Donec pede justo, fringilla vel, aliquent nec
SHKAKRO FORMATIN PDF

Qershor 20, 2017

Donec pede justo, fringilla vel, aliquent nec, vulputate
SHKAKRO FORMATIN PDF