Njoftim për studentët e programit master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ ka organizuar promovimin e librit dhe filmit dokumentar për Aleksandër Moisiun
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
Njoftim per studentet e transferuar ne Universitetin “Kadri Zeka” ne Fakultetin e Edukimit
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
UKZ dhe GIZ/DIMAK kanë mbajtur ditën informuese për migrimin
Nëntor 16, 2017 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të Provimit Pranues për Master “E-Qeverisja” mbajtur më 01.11.2017
Nëntor 16, 2017 MË SHUMË
Njoftim per regjistrim dhe fotografim per studentet e pranuar ne programin Master-Qeverisja Lokale dhe Shoqeria Demokratike dhe programi E-Qeverisja
Nëntor 16, 2017 MË SHUMË
Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akdemik 2017/2018
Nëntor 15, 2017 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të Provimit Pranues për Master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” mbajtur më 07.11.2017
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Mësimdhënësit e Universitetit “Kadri Zeka” po qëndrojnë në Universitetin Duisbourg-Essen të Gjermanisë
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në UKZ do të mbahet takim informuese me temë çështjet e migracionit
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ organizon / Libri dhe filmi në veprim të kulturës
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të papranuar në programin master e-qeverisja do të bëhet të premten më 10.11.2017
Nëntor 8, 2017 MË SHUMË