Njoftim për studentët e programit master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ ka organizuar promovimin e librit dhe filmit dokumentar për Aleksandër Moisiun
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
Mirë se vini në hapjen solemne të programeve master
Nëntor 17, 2017 MË SHUMË
UKZ dhe GIZ/DIMAK kanë mbajtur ditën informuese për migrimin
Nëntor 16, 2017 MË SHUMË
Mësimdhënësit e Universitetit “Kadri Zeka” po qëndrojnë në Universitetin Duisbourg-Essen të Gjermanisë
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në UKZ do të mbahet takim informuese me temë çështjet e migracionit
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ organizon / Libri dhe filmi në veprim të kulturës
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të papranuar në programin master e-qeverisja do të bëhet të premten më 10.11.2017
Nëntor 8, 2017 MË SHUMË
Provimi pranues i studimeve master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 7, 2017 MË SHUMË
Në Konferencën Ndërkombëtare mbajtur në Korçë punimet shkencore i prezantuan dy profesor të Universitetit “Kadri Zeka”
Nëntor 6, 2017 MË SHUMË
Njoftim për datën e mbajtjes së Provimit pranues në programin Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 3, 2017 MË SHUMË
Rektori Bajram Kosumi takoi përfaqësuesit studentor të Universitetit “Kadri Zeka”
Nëntor 2, 2017 MË SHUMË