Shfleto, kemi akoma për ju!

Fakulteti i Edukimit

Programi Fillor dhe Programi Parafillor

Më shumë

Fakulteti Juridik

Fakulteti Juridik në Gjilan ka filluar së funksionuari nga 1 tetori i vitit 2010

Më shumë

Fakulteti Ekonomik

Fakulteti Ekonomik ne kuader te UGj-se ka filluar punen me 1/10/2013 ne tri drejtime:

Më shumë

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

Më shumë

Lajmet

Shkurt 16, 2018

Rektori i UKZ-së ka pritur në takim Profesorin Stanley Mc Gahey nga SHBA


Më shumë

UKZ ka ndarë tre çmime për esenë më të mirë me temë: “10 vjetori i pavarësisë ”

Shkurt 16, 2018 Më shumë

Urimi i Rektorit për 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Shkurt 16, 2018 Më shumë

NJOFTIM/Më  datë 19 shkurt 2018, të hënën, nuk do të punohet

Shkurt 16, 2018 Më shumë

Dokumentet e Rëndësishme

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semestri Dimëror-2017/18
Janar 4, 2018 Më shumë
Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semestri Dimëror-2017/18
Nëntor 18, 2017 Më shumë
Statuti i Universitetit “Kadri Zeka” Gjilan
Qershor 20, 2017 Më shumë

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Njoftime

Konkurset

Kalendari Akademik

Dhjetor 5, 2017

Kalendari Akademik 2017 – 2018
SHKAKRO FORMATIN PDF