Dita Informuese Erasmus+ ne Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” me date 18 Dhjetor 2018
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Informim 
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Informim 
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Njoftim
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Njoftim për kalim nga Programi i Vjetër në Programin e Ri – Arsimi Parashkollor
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Njoftim për kalim nga Programi i Vjetër në Programin e Ri – Arsimi Fillor
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në seminarin e përbashkët të Ekspertëve për Reforma në Arsimin e Lartë në Kosovë, 21 dhjetor 2018
Dhjetor 17, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Dhjetor 16, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Dhjetor 16, 2018 MË SHUMË
UKZ dhe PEMA nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Dhjetor 15, 2018 MË SHUMË
Urimi i Rektorit për themelimin e Ushtrisë së Kosovës
Dhjetor 14, 2018 MË SHUMË
Evidenca e Angazhimit te studenteve dhe Lista e Temave per lenden Projekti hulumtues (sem III, viti II) ne e-qeverisje
Dhjetor 14, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” dhe Universiteti “Isa Boletini” me marrëveshje bashkëpunimi
Dhjetor 12, 2018 MË SHUMË
Studentët e UKZ trajnohen mbi përdorimin e programit SPSS
Dhjetor 11, 2018 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtur ligjëratë në kuadër të javës kundër korrupsion
Dhjetor 11, 2018 MË SHUMË
Në UKZ është mbajt sesion informues për Aplikim në programin Global UGRAD 2019-2020
Dhjetor 11, 2018 MË SHUMË
Njoftim për kalim nga Programi i Vjetër në Programin e Ri
Dhjetor 11, 2018 MË SHUMË
Njoftim për studentët të cilët kanë bërë kërkesë dhe janë në pritje për të kaluar nga akreditimi i vjetër në akreditimin e ri
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në sesionin informues nga Zyra e Erasmus+ në Kosovë
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2018/2019 në nivelin master
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Portreti i atdhetarit Adem Demaçi punuar nga profesori i UKZ Ahmet Ibrahimi përdoret për pullën postare të Kosovës
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Ass. Selim Daku, Phd.C.
Dhjetor 8, 2018 MË SHUMË
Agjencia Kundër Korrupsionit do të organizoj ligjëratë për studentët e UKZ-së
Dhjetor 7, 2018 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së po merr pjesë në 50-të vjetorin e Universitetit të Gjirokastrës
Dhjetor 7, 2018 MË SHUMË
Sesion informues/Thirrje për Aplikime /Programi global i shkëmbimit të programeve universitare 2019-2020 (Global UGRAD)
Dhjetor 7, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Dukagjin Leka
Dhjetor 6, 2018 MË SHUMË
Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË
Lista e studenteve te transferuar nga IAL tjera në UKZ – Fakulteti Ekonomik në vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË
UKZ-së pjesëmarrëse në takimin e ftuar nga Ministria e Drejtësisë së Kosovës
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË
Vendimi i shkallës së dytë për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 4, 2018 MË SHUMË
BIRN do të organizoj trajnim në Universitetin “Kadri Zeka”
Dhjetor 4, 2018 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët e suksesshëm të procedurës së rekrutimit
Dhjetor 3, 2018 MË SHUMË
Njoftim per studentet nga Prof.ass.Dr Berat Aqifi
Dhjetor 3, 2018 MË SHUMË
Lista e Temave të Projekteve Hulumtuese (e cila është lëndë obliguese e semestrit të Tretë te Vitit të Dytë të studimeve master e-qeverisja)
Dhjetor 3, 2018 MË SHUMË
Një delegacion i Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ po qëndron në një vizitë zyrtare në Turqi
Dhjetor 1, 2018 MË SHUMË
Njoftim për mbajtjen e provimeve në nivelin Master E-Qeverisja tek Prof. Urtak Hamiti
Nëntor 30, 2018 MË SHUMË
Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ dhe Universiteti “Namik Kemal” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Nëntor 30, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Basri Ahmedi
Nëntor 28, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Nëntor 28, 2018 MË SHUMË
Zyrtarë të zyrës Erasmus+ në Kosovë kanë qëndruar në UKZ
Nëntor 28, 2018 MË SHUMË
UKZ aktivitete të ndryshme me rastin e Ditës së Flamurit, 28 Nëntori dhe 550-vjetorit të vdekjes ë Skënderbeut
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Rektori Bajram Kosumi uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Konkurs për ndarjen e bursave universitare për vitin akdemik 2018/2019
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Njoftim për ditë pushimi
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
STUDENTËT BASHKË ME REKTORIN VIZITË NË SHQIPËRI
Nëntor 26, 2018 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët e suksesshëm për Zyrtar për Zotim të Mjeteve Buxhetore dhe Zyrtar i Pasurisë
Nëntor 26, 2018 MË SHUMË
U mbajt konferenca “Vlerësimi dhe rezultatet e para të Pilot Projektit: Klasa e I-V, qasja me mësimdhënës lëndor”
Nëntor 23, 2018 MË SHUMË
Konkurs për studentët me rastin e Ditës së Flamurit, 28 Nëntori dhe 550 – vjetorit të vdekjes së Skënderbeut
Nëntor 23, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje – Dita kryesore Informuese për aplikime në kuadër të programit Erasmus+ për vitin 2019
Nëntor 23, 2018 MË SHUMË
Lista e studentëve të cilët kanë aplikuar për lirim në vitin akademik 2018/2019
Nëntor 23, 2018 MË SHUMË
Njoftim për afatin e Nëntorit- Prof Fejzulla Berisha
Nëntor 23, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lenda: E drejte biznesore
Nëntor 22, 2018 MË SHUMË
Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master – Afati i Nëntorit
Nëntor 22, 2018 MË SHUMË
Ftesë/Konferenca “Vlerësimi dhe rezultatet e para të Pilot Projektit: Klasa e I-V, qasja me mësimdhënës lëndor”
Nëntor 21, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Paraqitja e provimeve – Afati i Nëntorit 2018
Nëntor 21, 2018 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtur takim informues për Aplikim në Raundin e 12-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike
Nëntor 19, 2018 MË SHUMË
Lista e studenteve te transferuar nga IAL tjera në UKZ – Fakulteti Juridik në vitin akademik 2018/2019
Nëntor 19, 2018 MË SHUMË
Thirrje për programe aplikimi – Ambasada e SHBA, Prishtinë
Nëntor 19, 2018 MË SHUMË
Hapet aplikimi për Shkollën Politike 2019
Nëntor 19, 2018 MË SHUMË
Instituti GAP: Thirrje për Aplikim për studentë – Garë e hapur për shkrimin më të mirë në analizimin e të dhënave buxhetore
Nëntor 19, 2018 MË SHUMË
Njoftim-rinjoftim nga  lënda:Fillet e se drejtës/Hyrje në të drejtën
Nëntor 18, 2018 MË SHUMË
Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2018/2019 në nivelin bachelor
Nëntor 17, 2018 MË SHUMË
Njoftim për anulim të procedurës së rekrutimit për pozitën: Zyrtar i Prokurimit2
Nëntor 16, 2018 MË SHUMË
Njoftim/Takim informues për Aplikim në Raundin e 12-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike, 19.11.2018
Nëntor 16, 2018 MË SHUMË
Menaxhmenti i UKZ vizitë zyrtare në Vjenë
Nëntor 15, 2018 MË SHUMË
UKZ DHE UCG NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
Nëntor 10, 2018 MË SHUMË
Ftesë nga ambasadat franceze dhe gjermane – Konferencë në Universitetin e Prishtinës të mërkurën më 14 nëntor
Nëntor 9, 2018 MË SHUMË
Lajmërim për Aplikim në Raundin e 12-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018-2019
Nëntor 9, 2018 MË SHUMË
PS i UKZ ka mbajtur aktivitetin humanitar
Nëntor 8, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në afatin e dytë plotësues- Programi master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”
Nëntor 7, 2018 MË SHUMË
REKTORI KOSUMI PRITI NË TAKIM PARLAMENTIN STUDENTOR TË UKZ
Nëntor 6, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: E drejtë biznesore
Nëntor 5, 2018 MË SHUMË
Konkurs per lirim nga pagesa e semestrit per studentet e nivelit bachelor dhe master te Universitetit “Kadri Zeka” ne Gjilan per vitin akademik 2018-2019
Nëntor 5, 2018 MË SHUMË
Njoftim per mbajtjen e ushtrimeve nga lenda: Informatikë te Hysnije Murtezi
Nëntor 5, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” hap konkursin e dytë plotësues për studime MASTER
Nëntor 5, 2018 MË SHUMË
Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master te pranuar në vitin akademik 2018/2019
Nëntor 2, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”- Afati plotësues
Nëntor 2, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master “E – Qeverisja” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”- Afati i parë
Nëntor 2, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: Informatikë
Nëntor 1, 2018 MË SHUMË
Përcaktimi i studentëve për proktet e vitit III
Nëntor 1, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lënda: E drejtë biznesore
Tetor 31, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga lënda:Fillet e se drejtës/Hyrje në të drejtën
Tetor 31, 2018 MË SHUMË
Vendim nga Komisioni Qendror për zgjidhjen e ankesave lidhur me provimin pranues – Niveli: Master në Universitetin Publik “Kadri Zeka”
Tetor 30, 2018 MË SHUMË
Fjala e Dritëlinda Hajdari në Ceremoninë e Diplomimit të studentëve të UKZ
Tetor 29, 2018 MË SHUMË
Fjala e studentit Astrit Agaj në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve të UKZ
Tetor 29, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”- Afati i parë
Tetor 29, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në afatin plotësues- Programi master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” në Universitetin Publik “Kadri Zeka”- Afati i parë
Tetor 29, 2018 MË SHUMË
U mbajt ceremonia e diplomimit të studentëve të Universitetit “Kadri Zeka”.
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Fjalimi i Rektorit prof. asoc. dr. Bajram Kosumi në ceremoninë e diplomimit të studentëve të gjeneratës së dytë të Universitetit Kadri Zeka në Gjilan
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Fjala e përfaqësues së studentëve Liridona Sabedini në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Video e Ceremonisë së dytë të Diplomimit të Studentëve të Universitetit ”Kadri Zeka”
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Paraqitja e provimeve per studentet Menaxhment– Afati i Shtatorit 2017/2018
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Njoftim per mbajtjen e provimeve
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Konkurs
Tetor 26, 2018 MË SHUMË
Njoftim për transfer të notave për studentët e transferuar në programin menaxhment
Tetor 24, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Dukagjin Leka
Tetor 23, 2018 MË SHUMË
Vendim i Komisionit Disiplinor në Fakultetin Juridik
Tetor 23, 2018 MË SHUMË
NJOFTIM RRETH PROCESIT MESIMOR NE DITEN E CEREMONISE SE DIPLOMIMIT
Tetor 23, 2018 MË SHUMË
Përcaktimi i studentëve të vitit të dytë(II) për lëndët zgjedhore të semestrit të tretë
Tetor 22, 2018 MË SHUMË
Njoftim për hapje të afatit për praktikant të ri nga bashkepunimi i UKZ-së me AKP-në
Tetor 22, 2018 MË SHUMË