Continue, there is more for you!

Faculty of Education

EN Programi Fillor dhe Programi Parafillor

Read more

Faculty of Law

EN Fakulteti Juridik në Gjilan ka filluar së funksionuari nga 1 tetori i vitit 2010

Read more

Faculty of Economics

EN Fakulteti Ekonomik ne kuader te UGj-se ka filluar punen me 1/10/2013 ne tri drejtime:

Read more

Faculty of Computer Science

Read more

News

November 5, 2019

Universiteti ‘’Kadri Zeka’’ ka mbajtur Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve


Read more

Graduation Ceremony at “Kadri Zeka” University

October 22, 2019 Read more

Important Documents

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nihil odit magnam minima, soluta doloribus reiciendis molestiae placeat unde eos molestias. Quisquam aperiam, pariatur. Tempora, placeat ratione porro voluptate odit minima.

Notifications

Contests

Academic Calendar

June 20, 2017

EN Donec pede justo, fringilla vel, aliquent nec
SHKAKRO FORMATIN PDF

June 20, 2017

en Donec pede justo, fringilla vel, aliquent nec, vulputate
SHKAKRO FORMATIN PDF

June 20, 2017

en Donec pede justo, fringilla vel, aliquent nec, vulputate
SHKAKRO FORMATIN PDF