International Agreements

Rektori i Universitetit “Kadri Zeka”, Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi në përvjetorin e 7-të të themelimit të UKZ-së ka ndarë mirënjohje për ndihmën në  zhvillimin e Universitetit në bashkëpunim ndërkombëtar:

APPRECIATION – Ambassador Ms. Nataliya Apostolova

Appreciation for Mr. Aqim Emurli – HERAS

Appreciation for Mr. Boris Scharlowski – GIZ

Kastamonu-University-Turqi

Shkarko

Marreveshje-Bashkepunimi-me-Universitetin-Aleksander-Xhuvani

Shkarko

Memorandum-of-Understanding-MEST-Drake-University

Shkarko

Memorandum-of-Understanding-MEST-The-University-of-Iowa

Shkarko

Memorandum-of-Understanding-MEST-The-University-of-Northern-Iowa

Shkarko

Namik-Kemal-University-Tekirdag

Shkarko

New-Bulgarian-University

Shkarko

Nigde-University-Turqi-2013

Shkarko

Recep-Tayyip-Erdogan-University-Turqi

Shkarko

Trakya-University

Shkarko

Universita-Politecnica-Delle-Marche-Itali

Shkarko

Universiteti-Eqrem-Çabej-Gjirokastër-Skaduar

Shkarko

Universiteti-Fan-S.Noli-Korçë

Shkarko

Universiteti-i-Sarajevës-Bosnie-dhe-Hercegovinë

Shkarko

Universitetit-të-Evropës-Juglindore-TetovëMaqedoni

Shkarko

Universitetit-të-Mjekësisë-Tiranë

Shkarko

University-of-Maribor-Slovenia

Shkarko

University-of-Montenegro

Shkarko

University-of-Rijeka-Republic-of-Croatia

Shkarko

University-of-Ruse-Angel-Kanchev-Bulgaria

Shkarko

University-of-Teacher-Education-Zug

Shkarko

Memorandum-of-Partnership-MEST-DMACC

Shkarko

Budapest-Business-School-Hungari

Shkarko

Geneva-University-of-applied-sciences

Shkarko

Great-Lakes-Colleges-Association

Shkarko

General Agreement - University of Teacher Education ZUG

Shkarko

Cooperation Agreement for Study Trips - University of Teacher Education ZUG

Shkarko