Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Promocioni-Gr.-I-Visar-Rrustemi1
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Politika-e-dizajnit-te-produktit-Gr.-II-Filloreta-Gashi-Sadiku1
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Politika-e-dizajnit-te-produktit-Gr.-I-Filloreta-Gashi-Sadiku
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Politika-e-dizajnit-te-produktit-Gr.-I-Halil-Bajrami1
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Strategjite-e-marketingut-Gr.-II-Lulzim-Rashiti
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Strategjite-e-marketingut-Gr.-I-Lulzim-Rashiti1
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MA) – Strategjitë-e-marketingut-Gr.-I-Visar-Rrustemi1
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MXH) – Teknologjia-inf.-dhe-plan.-projek.-gr.II-Gresa-Mjaku
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MXH) – Teknologjia-inf.-dhe-plan.-projek.-Gr.I-Basri-Ahmeti
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MXH) – Teknologjia-inf.-dhe-plan.-projek-Gr.I-Gresa-Mjaku
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MXH) – Menaxhmenti-strategjik-Gr.II-Xhavit-Islami
SHKARKO

Gusht 3, 2017

Viti i tretë (MXH) – Menaxhmenti-strategjik-Gr.I-Xhavit-Islami
SHKARKO