Zgjatet afati i Paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Qershorit 2019
Qershor 13, 2019 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor, Fakulteti Ekonomik– Afati i Qershorit 2019
Qershor 7, 2019 MË SHUMË
Njoftim me rëndësi për përdorim të SMU gjatë regjistrimit dhe paraqitjes së provimeve
Qershor 7, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga lënda “Ndërmarrësia”
Qershor 6, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga lenda: Informatika e Biznesit
Maj 23, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Xhevat Sopi
Maj 17, 2019 MË SHUMË
Konsultimet në lëndët: Konsumi dhe e Drejta e Konsumatorëve, Analiza Ekonomike e së Drejtës,  E Drejta e Konkurrencës
Maj 14, 2019 MË SHUMË
Paraqitjen e provimeve– Afati i Prillit 2018/2019 – Master: E-qeverisja
Maj 13, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga lendet:Konsumi dhe e Drejta e Konsumatoreve, Analiza Ekonomike e se Drejtes,  Konkurenca dhe e Drejta e Konkurrences – Prof Shkumbin Misini
Maj 3, 2019 MË SHUMË
Informim nga Prof. Shkumbin Misini
Maj 2, 2019 MË SHUMË
Njoftim për hapjen e SMU për paraqitjen e provimeve në nivelin Bachelor për afatin e prillit 2018/2019
Prill 29, 2019 MË SHUMË
Njoftim per studente te vitit te I-re ne Fakultetin Ekonomik
Prill 7, 2019 MË SHUMË