Zgjatet afati i Paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Qershorit 2019
Qershor 13, 2019 MË SHUMË
Njoftim me rëndësi për përdorim të SMU gjatë regjistrimit dhe paraqitjes së provimeve
Qershor 7, 2019 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor, Fakulteti i Edukimit– Afati i Qershorit 2019
Qershor 6, 2019 MË SHUMË
Njoftim për hapjen e SMU për paraqitjen e provimeve në nivelin Bachelor për afatin e prillit 2018/2019
Prill 29, 2019 MË SHUMË
Mësimdhënës nga Schwamendingeni i Zvicrës vizitojnë UKZ
Prill 26, 2019 MË SHUMË
Njoftim për tërheqjen e ID – kartelave
Mars 15, 2019 MË SHUMË
Orari i Diplomimit për afatin e Janarit 2019
Mars 13, 2019 MË SHUMË
Zgjatet afati për paraqitjen e provimit të diplomës – Afati i Janarit 2018/2019
Mars 11, 2019 MË SHUMË
KS i FE në UKZ kanë shënuar 7 Marsin-Ditën e Mësuesit
Mars 7, 2019 MË SHUMË
Paraqitja e provimit të diplomës – Afati i Janarit 2018/2019
Mars 5, 2019 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga IAL tjera në Universitetin Publik “Kadri Zeka” të cilët janë fotografuar për ID kartelë
Mars 4, 2019 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga Universitetet tjera (IAL) në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2018/2019 që nuk janë fotografuar për ID-kartelë
Shkurt 21, 2019 MË SHUMË