Tetor 18, 2020

Orari i ligjeratave – Semestri dimëror 2020/2021
SHKARKO

Shtator 25, 2020

Orari i ligjeratave – Semestri dimëror 2020/2021
SHKARKO

Prill 5, 2020

Orari i ligjeratave
SHKARKO

Mars 1, 2020

Orari i ligjeratave-Semestri Veror 2019/2020
SHKARKO

Shkurt 22, 2020

Orari i ligjeratave-Semestri Veror 2019/2020
SHKARKO

Shkurt 17, 2020

Orari i ligjeratave-Semestri Veror 2019/2020 (Matematikë Arsimore)
SHKARKO

Shkurt 17, 2020

Orari i ligjeratave-Semestri Veror 2019/2020 (Matematikë Arsimore, semestri II)
SHKARKO

Nëntor 1, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Tetor 29, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Tetor 15, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Tetor 7, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Shtator 30, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO