Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. – Viti I – Programim II (Artan Dërmaku&Dhurata Hyseni)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. – Viti I – Anglishtja për Shkenca Kompjuterike(Teuta Agaj)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. – Viti I – Anglishtja për Shkenca Kompjuterike(Teuta Agaj) Ushtrime
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. Viti I – Zhvillimet per Internet (Basri Ahmedi)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. Viti I – Senzorët dhe Interfejsi (Ragmi Mustafa)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. Viti I – Rrjetat Kompjuterike (Basri Ahmedi)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. Viti I – Matematika II për Informatikë (Xhevdet Thaqi & Hysnije Ismajli)
SHKARKO

Mars 12, 2019

Ligj. + Ushtr. Viti I – Ueb Teknologjit (Lindita Nebiu Hyseni)
SHKARKO

Nëntor 7, 2018

Ligj. + Ushtr. Viti I ARKITEKTURA E KOMP.&SO (Nysret Demaku)
SHKARKO

Nëntor 7, 2018

Ligj. + Ushtr. Viti I PROGRAMIM I (Artan Dermaku&Dhurata Hyseni)
SHKARKO

Nëntor 7, 2018

Ligj. + Ushtr. Viti I MATEMATIKA PER INFORMATIKË (Xhevdet Thaqi & Hysnije Ismajli)
SHKARKO

Nëntor 7, 2018

Ligj. + Ushtr. Viti I ARKITEKTURA E KOMP.&SO (Nysret Demaku&Kastriot Dermaku)
SHKARKO