Rihapet sistemi për paraqitje të provime për nivelin master – Afati i Nëntorit
Shkurt 22, 2019 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga Universitetet tjera (IAL) në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2018/2019 që nuk janë fotografuar për ID-kartelë
Shkurt 21, 2019 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga Universitetet tjera (IAL) në Universitetin Publik “Kadri Zeka” ne vitin akademik 2018/2019
Shkurt 19, 2019 MË SHUMË
Njoftim – Lemda: Teknologjia e Komunikimit në Biznes
Shkurt 11, 2019 MË SHUMË
Nga nesër fillojnë aktivitetet për organizimin e provimeve të afatit të Janarit dhe organizimin e semestrit veror 2019
Shkurt 4, 2019 MË SHUMË
Lajmrim
Janar 24, 2019 MË SHUMË
Zgjatet afati i Paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Janarit 2019
Janar 19, 2019 MË SHUMË
Njoftim – Paraqitja e provimeve – Afati i Janarit 2019
Janar 14, 2019 MË SHUMË
Njoftim për ditët e pushimit
Dhjetor 21, 2018 MË SHUMË
Evidenca e Angazhimit te studenteve dhe Lista e Temave per lenden Projekti hulumtues (sem III, viti II) ne e-qeverisje
Dhjetor 14, 2018 MË SHUMË
Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2018/2019 në nivelin master
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË