Tetor 22, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëor(III-të)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 22, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror(I-rë)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 13, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror(I-rë)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 13, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror(III-të)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 13, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror(V – IE)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 13, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror(V -SEW)-2019/2020
SHKARKO

Tetor 7, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Shtator 28, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2019/2020
SHKARKO

Mars 13, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Veror-2018/2019
SHKARKO

Mars 5, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Veror-2018/2019
SHKARKO

Shkurt 25, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Veror-2018/2019
SHKARKO

Nëntor 5, 2018

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti Dimëror-2018/2019
SHKARKO