Korrik 1, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike II, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Qershorit 2020)
SHKARKO

Janar 28, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike I, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Janarit 2020)
SHKARKO

Janar 28, 2020

Lënda: Anglishtja për shkencat kompjuterike II, Prof. Teuta Agaj Avdiu; (Afati i Janarit 2020)
SHKARKO

Shtator 30, 2019

Lënda: Senzorët e Interfejsët, Prof. Musa Ajeti; (Afati i Shtatorit 2019)
SHKARKO

Qershor 25, 2018

Lënda: Inxhinieri Softuerike, Prof. Ragmi Mustafa; (Afati i Qershorit)
SHKARKO

Qershor 25, 2018

Lënda: Programim I, Prof. Artan Dërmaku; (Afati i Qershorit)
SHKARKO

Qershor 19, 2018

Lënda: Zhvillime për Internet, Prof. Nimete Berisha (Notat përfundimtare)
SHKARKO

Qershor 1, 2018

Lënda: Programim I, Prof. Artan Dërmaku (Afati i Prillit)
SHKARKO

Maj 21, 2018

Rezultatet e provimeve nga Prof. Artan Dërmaku (Afati i Prillit)
SHKARKO

Nëntor 20, 2017

Lënda: Senzorët dhe interfejsët; Prof. Ragmi Mustafa (Afati i Nëntorit)
SHKARKO

Nëntor 20, 2017

Lënda: e-governance; Prof. Ragmi Mustafa (Afati i Nëntorit)
SHKARKO

Nëntor 20, 2017

Lënda: Inxhinieri softuerike; Prof. Ragmi Mustafa (Afati i Nëntorit)
SHKARKO