Tetor 6, 2020

Orari i ligjeratave – Semestri (III) dimëror 2020/2021
SHKARKO

Mars 20, 2020

Orari i ligjeratave – QLSHD
SHKARKO

Nëntor 29, 2019

Orari i Ligjeratave – Semestri I; Gjilan; Master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”
SHKARKO

Nëntor 29, 2019

Orari i Ligjeratave – Semestri III; Prizren; Master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”
SHKARKO