Prill 20, 2021

Orari i Provimeve – Afati i Prillit 2020/2021
SHKARKO

Janar 13, 2021

Orari i Provimeve – Afati i Janarit 2020/2021
SHKARKO

Nëntor 21, 2020

Orari i provimeve afati i Nëntorit 2019-2020
SHKARKO

Shtator 1, 2020

Orari i provimeve-Afati i Shtatorit- Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
SHKARKO

Qershor 18, 2020

Orari i Provimeve-Afati i Qershorit 2019/2020
SHKARKO

Qershor 17, 2020

Orari i Provimeve-Afati i Qershorit 2019/2020
SHKARKO

Maj 27, 2020

Orari i Provimeve-Afati i Prillit 2019/2020
SHKARKO

Shkurt 20, 2020

Orari i Provimeve-Afati i Janarit 2019/2020
SHKARKO

Shkurt 18, 2020

Orari i Provimeve-Afati i Janarit 2019/2020
SHKARKO

Nëntor 8, 2019

Orari i Provimeve-Afati i Nëntorit 2018/2019
SHKARKO

Shtator 2, 2019

Orari i Provimeve Shtator 2019 – Master QLSHD
SHKARKO