Zgjatet afati i Paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor – Afati i Qershorit 2019
Qershor 13, 2019 MË SHUMË
Njoftim me rëndësi për përdorim të SMU gjatë regjistrimit dhe paraqitjes së provimeve
Qershor 7, 2019 MË SHUMË
Afati i paraqitjes së provimeve në nivelin bachelor, Fakulteti Juridik – Afati i Qershorit 2019
Qershor 5, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Dr. Dukagjin Leka
Maj 14, 2019 MË SHUMË
Paraqitjen e provimeve– Afati i Prillit 2018/2019 – Master: E-qeverisja
Maj 13, 2019 MË SHUMË
Provimi nga lenda: Filozofia e së drejtës, mbahet ditën e diele, më 12.05.2019, prej orës 10:00.
Maj 8, 2019 MË SHUMË
Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master – QLSHD afati i Prillit 2018/2019
Maj 2, 2019 MË SHUMË
Informim nga Prof. Shkumbin Misini
Maj 2, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Maj 1, 2019 MË SHUMË
Në UKZ është mbajtë ligjëratë për qasje më të mirë në drejtësi
Prill 30, 2019 MË SHUMË
Njoftim për hapjen e SMU për paraqitjen e provimeve në nivelin Bachelor për afatin e prillit 2018/2019
Prill 29, 2019 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Mars 21, 2019 MË SHUMË