Tetor 18, 2020

Orari i ligjeratave – Semestri (III) dimëror 2020/2021
SHKARKO

Tetor 18, 2020

Orari i ligjeratave – Semestri (I) dimëror 2020/2021
SHKARKO

Mars 30, 2020

Orari i ligjeratave e-qeverisja
SHKARKO

Nëntor 21, 2019

Oraret Individuale të Mësimdhënësve | Master – E-Governance
SHKARKO

Nëntor 21, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti I (Dimëror)-2019/2020
SHKARKO

Nëntor 21, 2019

Orari i ligjeratave dhe ushtrimeve-Semesti III (Dimëror)-2019/2020
SHKARKO