Këshilli Drejtues ka zgjedhur dy Prorektorë të Universitetit “Kadri Zeka”
Korrik 13, 2020 MË SHUMË
DEKLARATË E KONFERENCËS SË REKTORËVE TË UNIVRSITETEVE PUBLIKE TË KOSOVËS
Korrik 11, 2020 MË SHUMË
Është mbajtur mbledhja e radhës e Konferencës së Rektorëve
Korrik 10, 2020 MË SHUMË
Fakulteti i Edukimit i UKZ-së se shpejti me klasë bashkëkohore për mësimin praktik në programin parashkollor
Korrik 3, 2020 MË SHUMË
Njoftim nga Dekanati i Fakultetit Ekonomik
Korrik 2, 2020 MË SHUMË
Vendim për respektimin e masave ndaj COVID-19
Qershor 30, 2020 MË SHUMË
U mbajtën takimet me ekspertët ndërkombëtarë për riakreditim
Qershor 29, 2020 MË SHUMË
Vizitë e Zyrës Erasasmus+ në Universitetin “Kadri Zeka”
Qershor 26, 2020 MË SHUMË
Fondi Kosovaro-Amerikan i Edukimit (KAEF) – Programi i bursave për magjistraturë në SHBA
Qershor 26, 2020 MË SHUMË
KONFERENCA E REKTORËVE PËR STATUTET E UNIVERSITETEVE DHE PAVARËSINË BUXHETORE
Qershor 23, 2020 MË SHUMË
UKZ ka mbajtur sesion informues me drejtues te AKA për akreditim
Qershor 22, 2020 MË SHUMË
Zgjatet Afati për paraqitja të provimeve– Afati i Qershorit 2019/2020
Qershor 22, 2020 MË SHUMË