Lajmrim
Janar 24, 2019 MË SHUMË
Po vazhdojnë aktivitetet në kuadër të projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 23, 2019 MË SHUMË
Dita e dytë të projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 22, 2019 MË SHUMË
HERAS shpallë thirrjen e dytë për aplikime për grante të vogla
Janar 22, 2019 MË SHUMË
KËRKESA E KONFERENCËS SË REKTORËVE PËR VEPRIME URGJENTE DHE KONKRETE NDAJ ANËTARËVE TË KËSHILLIT SHTETËROR PËR CILËSI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS, DREJTUAR ORGANEVE KOMPETENTE PËR VENDIMMARRJE
Janar 22, 2019 MË SHUMË
Në UKZ është lansuar projekti “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 21, 2019 MË SHUMË
Në UKZ do të fillojnë aktivitetet e projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 18, 2019 MË SHUMË
Në përvjetorin e rënies nderohet vepra e heroit Kadri Zeka
Janar 17, 2019 MË SHUMË
Nderohen heronjtë e Kombit Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Janar 17, 2019 MË SHUMË
Njoftim/Më 17 janar 2019 do të bahen homazhe në nderim të heroit të kombit Kadri Zeka
Janar 16, 2019 MË SHUMË
Parlamenti Studentor i Universitetit “Kadri Zeka” ka paraqitur punën gjatë vitit 2018
Dhjetor 28, 2018 MË SHUMË
Njoftim për ditët e pushimit
Dhjetor 21, 2018 MË SHUMË