Hackathon me temën” Shpikjet digjitale në shërbim të mësimit të gjuhëve të huaja?”
Qershor 6, 2020 MË SHUMË
Rektori uron studentët, stafin akademik dhe administratën për kalimin e suksesshëm të kësaj faze të pandemisë Covid 19
Qershor 2, 2020 MË SHUMË
KONKURS PËR NDARJEN E BURSAVE PËR STUDENTËT ELITARË TË UNIVERSITETEVE PUBLIKE TË NIVELEVE: BAÇELOR DHE MASTER PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020
Qershor 1, 2020 MË SHUMË
Thirrje për aplikim në garën “Me art për drejtësi”
Maj 10, 2020 MË SHUMË
NJOFTIM PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTËT E FAKULTETEVE JURIDIKE
Mars 3, 2020 MË SHUMË
FTESË/LIGAT UNIVERSITARE
Shkurt 20, 2020 MË SHUMË
Shpallja e rezultateve përfundimtare në bazë të konkursit të datës 16.09.2019 – Njoftim për kandidatët e suksesshëm
Shkurt 19, 2020 MË SHUMË
Kanë përfunduar punimet e punëtorisë QUADIC
Shkurt 14, 2020 MË SHUMË
Njoftim për studentet e interesuar per transferim nga Universitetet tjera ne Fakultetet e Universitetit “Kadri Zeka”
Shkurt 13, 2020 MË SHUMË
Njoftim – Anulimi i konkursit për rekrutim, Pozita e punës: Zyrtar i Teknologjisë Informative
Shkurt 3, 2020 MË SHUMË
Shpallja e rezultateve përfundimtare në bazë të konkursit të brendshëm të datës 13.09.2019 – Njoftim për kandidatët e suksesshëm
Janar 27, 2020 MË SHUMË
Ftesë/ UKZ-së organizon debate garuese me studentët për tema të ndryshme
Dhjetor 25, 2019 MË SHUMË