Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të papranuar do të bëhet të mërkurën , më 26.09.2018
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin Ekonomik në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2018/2019
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin Juridik në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2018/2019
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin e Edukimit në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2018/2019
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati plotësues për vitin akademik 2018/2019
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Student të UKZ-së bashkë me Dekanin e FSHK-së po qëndrojnë në Graz të Austrisë në kuadër të projektit REBUS
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan bashkorganizator i manifestimit tradicional kulturor, letrar e shkencor “Takimet e Dom Mikelit”
Shtator 23, 2018 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” u mbajtën provimet pranuese
Shtator 21, 2018 MË SHUMË
Po mbahen provimet pranuese në Universitetin “Kadri Zeka”
Shtator 21, 2018 MË SHUMË
Njoftim/Në Universitetin “Kadri Zeka ” në Gjilan më 21.09.2018 mbahen provimet pranuese
Shtator 20, 2018 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” kanë qëndruar përfaqësues të Fondacionit Italian Organizata e Kërkimit
Shtator 20, 2018 MË SHUMË
Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2018/2019. Afati i dytë pranues
Shtator 20, 2018 MË SHUMË