Njoftim për hapjen e SMU për paraqitjen e provimeve në nivelin Bachelor për afatin e Nëntorit 2018/2019
Nëntor 8, 2019 MË SHUMË
Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2019/2020 në nivelin Bachelor dhe Master
Nëntor 8, 2019 MË SHUMË
U mbajt Dita Informuese Erasmus+2020 në UKZ
Nëntor 7, 2019 MË SHUMË
U mbajt prezantimi i projektit “UP TO YOUTH”
Nëntor 7, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Përfundimtare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË
Fjala e Rektorit Prof. Asoc. Dr. Bajram Kosumi në Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
Nëntor 6, 2019 MË SHUMË
Universiteti ‘’Kadri Zeka’’ ka mbajtur Ceremoninë e Diplomimit të Studentëve
Nëntor 5, 2019 MË SHUMË
Njoftim për fotografim për ID kartelë për studentët e nivelit Master te pranuar në vitin akademik 2019/2020
Nëntor 5, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
Nëntor 5, 2019 MË SHUMË
Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master E- qeverisja në Universitetin Publik “Kadri Zeka” në vitin akademik 2019/2020
Nëntor 4, 2019 MË SHUMË
Ftesë/Dita Informuese Erasmus+ në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” më datë 7 Nëntor 2019
Nëntor 4, 2019 MË SHUMË
U mbajtjen provimet pranues në programin Master E-qeverisja dhe Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 4, 2019 MË SHUMË