Portreti i atdhetarit Adem Demaçi punuar nga profesori i UKZ Ahmet Ibrahimi përdoret për pullën postare të Kosovës
Dhjetor 10, 2018 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së po merr pjesë në 50-të vjetorin e Universitetit të Gjirokastrës
Dhjetor 7, 2018 MË SHUMË
Sesion informues/Thirrje për Aplikime /Programi global i shkëmbimit të programeve universitare 2019-2020 (Global UGRAD)
Dhjetor 7, 2018 MË SHUMË
Vendim për ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË
UKZ-së pjesëmarrëse në takimin e ftuar nga Ministria e Drejtësisë së Kosovës
Dhjetor 5, 2018 MË SHUMË
Vendimi i shkallës së dytë për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2018/2019
Dhjetor 4, 2018 MË SHUMË
Lista e Temave të Projekteve Hulumtuese (e cila është lëndë obliguese e semestrit të Tretë te Vitit të Dytë të studimeve master e-qeverisja)
Dhjetor 3, 2018 MË SHUMË
Një delegacion i Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ po qëndron në një vizitë zyrtare në Turqi
Dhjetor 1, 2018 MË SHUMË
Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ dhe Universiteti “Namik Kemal” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi
Nëntor 30, 2018 MË SHUMË
Zyrtarë të zyrës Erasmus+ në Kosovë kanë qëndruar në UKZ
Nëntor 28, 2018 MË SHUMË
UKZ aktivitete të ndryshme me rastin e Ditës së Flamurit, 28 Nëntori dhe 550-vjetorit të vdekjes ë Skënderbeut
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË
Rektori Bajram Kosumi uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit
Nëntor 27, 2018 MË SHUMË