Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universiteteve “Kadri Zeka” dhe “Haxhi Zeka”
Tetor 17, 2014 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, është mbajtur ceremonia e certifikimit të studentëve për Vullnetarizmin rinor
Tetor 15, 2014 MË SHUMË
Prorektori Dr. Gazmend Luboteni po qëndron në Gjenevë
Tetor 14, 2014 MË SHUMË
Orari ligjeratave dhe ushtrimeve në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan
Tetor 10, 2014 MË SHUMË
Lista e studenteve te pranuar pas shqyrtimit te ankesave dhe atyre ne baze te marreveshjes me OVL
Tetor 10, 2014 MË SHUMË
Spanja pengon Universitetin “Kadri Zeka” të marrë pjesë në projektin Erasmus Mundus të BE-së
Tetor 3, 2014 MË SHUMË
Njoftim
Tetor 3, 2014 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan filloi sot viti i ri akademik 2014-2015
Tetor 1, 2014 MË SHUMË
Procesverbali i komisionit për shqyrtimin ankesave të kandidateve, që kanë parashtruar ankesë për provimin pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)
Shtator 29, 2014 MË SHUMË
Rezultatet e provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)
Shtator 25, 2014 MË SHUMË
Njoftim
Shtator 23, 2014 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët të cilët janë pranuar në afatin e qershorit në njësitë akademike të Universitetit “Kadri Zeka”
Shtator 22, 2014 MË SHUMË