Konkurs për punë praktike për studentët e Universitetit “Kadri Zeka”
Dhjetor 7, 2017 MË SHUMË
Intervista për konkurs për asistent në Fakultetin Ekonomik
Dhjetor 6, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” ka dhuruar çmimet ndërkombëtare për prodhuesit vendor të verërave
Dhjetor 5, 2017 MË SHUMË
Njoftim për regjistrimin e semestrit në vitin akademik 2017/2018
Dhjetor 5, 2017 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar në UKZ të cilët janë fotografuar dhe e kane marrë numrin e tyre të ID-së
Dhjetor 4, 2017 MË SHUMË
Rezultatet përfundimtare të procedurës së rekrutimit
Dhjetor 1, 2017 MË SHUMË
Është hapur Programi i Shkëmbimit Studentor të Kosovës (Kosova UGRAD)
Nëntor 30, 2017 MË SHUMË
Parlamenti Studentor për nderë të 28 Nëntorit organizoi turne në futboll të vogël
Nëntor 29, 2017 MË SHUMË
FTESË PËR LIGJËRATËN E HAPUR ME STUDENTË “TË DREJTAT E NJERIUT – GARANTIMI I TË DREJTAVE PRONËSORE TË BARABARTA NË KOSOVË”
Nëntor 29, 2017 MË SHUMË
Njoftim per regjistrimin e semestrit ne vitin akademik 2017/2018
Nëntor 29, 2017 MË SHUMË
Njoftim për studentët e transferuar nga Universitetet tjera në Universitetin “Kadri Zeka” ne vitin akademik 2017/2018
Nëntor 27, 2017 MË SHUMË
Njoftim / Më 28 Nëntor 2017 nuk do të punohet për nderë të festës së 28 Nëntorit.
Nëntor 27, 2017 MË SHUMË