Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan filloi sot viti i ri akademik 2014-2015
Tetor 1, 2014 MË SHUMË
Procesverbali i komisionit për shqyrtimin ankesave të kandidateve, që kanë parashtruar ankesë për provimin pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)
Shtator 29, 2014 MË SHUMË
Rezultatet e provimit pranues të studentëve për vitin akademik 2014/15 (Afati i Shtatorit)
Shtator 25, 2014 MË SHUMË
Njoftim
Shtator 23, 2014 MË SHUMË
Njoftim për kandidatët të cilët janë pranuar në afatin e qershorit në njësitë akademike të Universitetit “Kadri Zeka”
Shtator 22, 2014 MË SHUMË
Ftesë për sesion informativ për mundësi shkollimi në SHBA
Shtator 20, 2014 MË SHUMË
Njoftim
Shtator 20, 2014 MË SHUMË
Konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor në vitin akademik 2014/2015
Shtator 15, 2014 MË SHUMË
Menaxhmenti i Universitet “Kadri Zeka” në Gjilan ka pritur në një takim drejtuesit e Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejë
Shtator 14, 2014 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” po qëndron për një vizite pune profesoresha Dr. Welling Hall nga Great Lakes College Association
Shtator 12, 2014 MË SHUMË
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
Shtator 12, 2014 MË SHUMË
Web Design Industry
Qershor 3, 2014 MË SHUMË