Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
Shtator 12, 2014 MË SHUMË
Web Design Industry
Qershor 3, 2014 MË SHUMË
Foundation To Your Career
Qershor 3, 2014 MË SHUMË
University Ranking
Maj 29, 2014 MË SHUMË
The Science Of Art
Maj 28, 2014 MË SHUMË
Education Organization Theme
Maj 28, 2014 MË SHUMË
Ramush Haradinaj mbajti ligjeratë në Univeristetin “Kadri Zeka”
Maj 27, 2014 MË SHUMË
Summer Is Coming
Maj 27, 2014 MË SHUMË
Visiting Our Campus
Maj 27, 2014 MË SHUMË
KFOR-i pjesëmarrës i radhës në programin “Guest Speaker” ne Universitetin “Kadri Zeka”
Maj 22, 2014 MË SHUMË
Kryetari Haziri mbajti ligjëratë para studentëve të Universitetit “Kadri Zeka”
Maj 15, 2014 MË SHUMË
Pacolli qëndroi në Universitetin ‘Kadri Zeka” në Gjilan
Maj 8, 2014 MË SHUMË