Njoftim
Shtator 20, 2014 MË SHUMË
Konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore – bachelor në vitin akademik 2014/2015
Shtator 15, 2014 MË SHUMË
Menaxhmenti i Universitet “Kadri Zeka” në Gjilan ka pritur në një takim drejtuesit e Universitetit “Haxhi Zeka” të Pejë
Shtator 14, 2014 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” po qëndron për një vizite pune profesoresha Dr. Welling Hall nga Great Lakes College Association
Shtator 12, 2014 MË SHUMË
Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe OVL së UÇK dhe SHFD së UÇK
Shtator 12, 2014 MË SHUMË
Web Design Industry
Qershor 3, 2014 MË SHUMË
Foundation To Your Career
Qershor 3, 2014 MË SHUMË
University Ranking
Maj 29, 2014 MË SHUMË
The Science Of Art
Maj 28, 2014 MË SHUMË
Education Organization Theme
Maj 28, 2014 MË SHUMË
Ramush Haradinaj mbajti ligjeratë në Univeristetin “Kadri Zeka”
Maj 27, 2014 MË SHUMË
Summer Is Coming
Maj 27, 2014 MË SHUMË