Shqyrtimi i ankesave të kandidatëve të papranuar do të bëhet të mërkurën , më 26.09.2018
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Student të UKZ-së bashkë me Dekanin e FSHK-së po qëndrojnë në Graz të Austrisë në kuadër të projektit REBUS
Shtator 24, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” në Gjilan bashkorganizator i manifestimit tradicional kulturor, letrar e shkencor “Takimet e Dom Mikelit”
Shtator 23, 2018 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” u mbajtën provimet pranuese
Shtator 21, 2018 MË SHUMË
Po mbahen provimet pranuese në Universitetin “Kadri Zeka”
Shtator 21, 2018 MË SHUMË
Njoftim/Në Universitetin “Kadri Zeka ” në Gjilan më 21.09.2018 mbahen provimet pranuese
Shtator 20, 2018 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” kanë qëndruar përfaqësues të Fondacionit Italian Organizata e Kërkimit
Shtator 20, 2018 MË SHUMË
Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për pranimin e studentëve të rinjë në Universitetin “Kadri Zeka”, për vitin akademik 2018/2019. Afati i dytë pranues
Shtator 20, 2018 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” ka mbyllur konkursin plotësues të studimeve baçelor për pranimin e studentëve të rinj
Shtator 19, 2018 MË SHUMË
Studentët e Universitetit ‘’Kadri Zeka’’ përfaqësuese të Kosovës në Samitin e radhës në Korenë Jugore
Shtator 13, 2018 MË SHUMË
Ka filluar implementimi i pilot projektit të UKZ-së një apo më shumë mësues për ciklin fillor
Shtator 12, 2018 MË SHUMË
Është mbajtur Konferenca on-line me koordinatorët e projektit REBUS para udhëtimit të disa studentëve dhe një mësimdhënësi nga UKZ në Graz të Austrisë
Shtator 7, 2018 MË SHUMË