Universiteti “Kadri Zeka” ka aplikuar në nëntë projekte në ERASMUS + 2019
Shkurt 11, 2019 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së po merr pjesë në WORLD SUMMIT 2019 që po mbahet në Seul të Koresë
Shkurt 10, 2019 MË SHUMË
UKZ pjesëmarrëse në fillimin e projektit E-VIVA
Shkurt 9, 2019 MË SHUMË
Diskutohen mundësitë e bashkëpunimit në mes të UKZ-së dhe Batalionit për Reagime të Shpejta të FSK-së
Shkurt 7, 2019 MË SHUMË
Nga nesër fillojnë aktivitetet për organizimin e provimeve të afatit të Janarit dhe organizimin e semestrit veror 2019
Shkurt 4, 2019 MË SHUMË
Deklaratë nga konferenca e rektorëve të universiteteve publike të Kosovës
Shkurt 4, 2019 MË SHUMË
Pse po sulmohen universitetet publike?
Shkurt 1, 2019 MË SHUMË
UKZ SHËNON NGRITJEN NË WEBOMETRICS
Janar 29, 2019 MË SHUMË
Kërkesa e konferencës së rektorëve për veprime urgjente në mbrojtjen e sistemit të arsimit të lartë publik nga degradimi
Janar 28, 2019 MË SHUMË
Universiteti “ Kadri Zeka” bëhet partner edukativ i kompanisë Microsoft
Janar 28, 2019 MË SHUMË
Telegram ngushëllimi për vdekjen e zv. Ministrit të Ministrisë së Diasporës Arian Daci
Janar 26, 2019 MË SHUMË
Kanë përfunduar aktivitetet rreth paketave të projekti “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 25, 2019 MË SHUMË