Komunikatë nga mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit Drejtues të Universitetit Publik “Kadri Zeka”
Janar 25, 2019 MË SHUMË
Mundësi trajnimi nga GIZ dhe ADEC
Janar 25, 2019 MË SHUMË
Në UKZ gjatë punëtorisë së projektit SMAHPC janë diskutuar pikat kyçe të tij
Janar 24, 2019 MË SHUMË
Po vazhdojnë aktivitetet në kuadër të projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 23, 2019 MË SHUMË
Dita e dytë të projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 22, 2019 MË SHUMË
KËRKESA E KONFERENCËS SË REKTORËVE PËR VEPRIME URGJENTE DHE KONKRETE NDAJ ANËTARËVE TË KËSHILLIT SHTETËROR PËR CILËSI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS, DREJTUAR ORGANEVE KOMPETENTE PËR VENDIMMARRJE
Janar 22, 2019 MË SHUMË
Në UKZ është lansuar projekti “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 21, 2019 MË SHUMË
Në UKZ do të fillojnë aktivitetet e projektit “Zhvillimi i qendrave multidisiplinare të praktikave shëndetësore për student”
Janar 18, 2019 MË SHUMË
Në përvjetorin e rënies nderohet vepra e heroit Kadri Zeka
Janar 17, 2019 MË SHUMË
Nderohen heronjtë e Kombit Rexhep Mala e Nuhi Berisha
Janar 17, 2019 MË SHUMË
Njoftim/Më 17 janar 2019 do të bahen homazhe në nderim të heroit të kombit Kadri Zeka
Janar 16, 2019 MË SHUMË
“Lufta e Trojës”, luftë e të parëve tanë
Janar 16, 2019 MË SHUMË