Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”, u mbajt debat për Projektligjin për Arsimin e Lartë dhe atë për Profesionet e Rregulluara
Qershor 2, 2015 MË SHUMË
KFOR-i turk qëndroi në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka”
Maj 26, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” është bërë konstituimi i Paramentit Studentor
Maj 23, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin e Gjilanit “Kadri Zeka” ka përfunduar Programi Ballkanik i Paqes
Maj 22, 2015 MË SHUMË
Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” promovoi ofertën akademike para maturantëve të Preshevës dhe Bujanocit
Maj 19, 2015 MË SHUMË
Të gjithë pjesë e Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”
Maj 15, 2015 MË SHUMË
Dy studentë të Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka” fitojnë bursë për të studiuar në Paderborn të Gjermanisë
Maj 15, 2015 MË SHUMË
Universiteti i Gjilanit “Kadri Zeka” ai i Gjakovës “Fehmi Agani” dhe ai i Mitrovicës “Isa Boletini”, ndahen nga Universiteti i Prishtinës”Hasan Prishtina”
Maj 13, 2015 MË SHUMË
Marrëveshje Bashkëpunimi mes Universitetit “Kadri Zeka” dhe Universitetit Shtetëror të Tetovës
Maj 12, 2015 MË SHUMË
Drejtues të Universitetit “Kadri Zeka” – pjesëmarrës të Konferencës Ndërkombëtare
Maj 12, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan është mbajtur konferencë në kuadër të javës së Evropës
Maj 8, 2015 MË SHUMË
 Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan u  përurua vepra “Presheva, Bujanoci dhe Medvegja – dje, sot dhe nesër”
Maj 7, 2015 MË SHUMË