Kanë filluar  zgjedhjet studentore të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan
Maj 6, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” do të mbahen zgjedhjet studentore 2015
Maj 5, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” filloi Programi Ballkanik i Paqës
Maj 5, 2015 MË SHUMË
Në Gjilan pritet të nis së shpejti ndërtimi i kampusit universitar
Prill 27, 2015 MË SHUMË
Drejtuesit e  Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan kanë pritur në një takim udhëheqjen komunale të Vitisë
Prill 18, 2015 MË SHUMË
Menaxhmenti i Universitetit “Kadri Zeka” ka pritur në takim disa deputet të Kuvendit të Kosovës
Prill 1, 2015 MË SHUMË
Zgjedhja e u.d. të prorektorëve për Çështje Mësimore dhe për Buxhet dhe Financa
Mars 20, 2015 MË SHUMË
Kampusi i universitetit po shënon lëvizje pozitive drejt investimit
Mars 17, 2015 MË SHUMË
Me një ceremoni të përbashkët shënohet dy vjetori i themelimit të tre Universiteteve publike
Mars 6, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë qëndruar ekipi i ekspertëve të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës
Shkurt 26, 2015 MË SHUMË
Anëtarët e Komisionit për Arsim vizituan Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan
Shkurt 24, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan u promovua libri “Qytetet e Kosovës gjatë Shekujve XVI – XVIII”
Shkurt 24, 2015 MË SHUMË