Në Universitetin “Kadri Zeka” do të mbahen zgjedhjet studentore 2015
Maj 5, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” filloi Programi Ballkanik i Paqës
Maj 5, 2015 MË SHUMË
Në Gjilan pritet të nis së shpejti ndërtimi i kampusit universitar
Prill 27, 2015 MË SHUMË
Drejtuesit e  Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan kanë pritur në një takim udhëheqjen komunale të Vitisë
Prill 18, 2015 MË SHUMË
Menaxhmenti i Universitetit “Kadri Zeka” ka pritur në takim disa deputet të Kuvendit të Kosovës
Prill 1, 2015 MË SHUMË
Zgjedhja e u.d. të prorektorëve për Çështje Mësimore dhe për Buxhet dhe Financa
Mars 20, 2015 MË SHUMË
Kampusi i universitetit po shënon lëvizje pozitive drejt investimit
Mars 17, 2015 MË SHUMË
Me një ceremoni të përbashkët shënohet dy vjetori i themelimit të tre Universiteteve publike
Mars 6, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, kanë qëndruar ekipi i ekspertëve të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës
Shkurt 26, 2015 MË SHUMË
Anëtarët e Komisionit për Arsim vizituan Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan
Shkurt 24, 2015 MË SHUMË
Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan u promovua libri “Qytetet e Kosovës gjatë Shekujve XVI – XVIII”
Shkurt 24, 2015 MË SHUMË
Është bërë pranim-dorëzimi i detyrës së u.d. së rektorit të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan
Shkurt 9, 2015 MË SHUMË