Vazhdon të jetë i hapur konkursi për tu regjistruar në Universitetin “Kadri Zeka”
Shtator 25, 2020 MË SHUMË
UKZ nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Durrësit
Shtator 25, 2020 MË SHUMË
Konkurs për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Master në vitin akademik 2020-2021
Shtator 21, 2020 MË SHUMË
Këshilli Drejtues ka zgjedhur Prof. Asoc. Dr. Xhevdet Thaqi, Prorektor për Mësim, Kërkime Shkencore dhe Çështje të Studentëve
Shtator 21, 2020 MË SHUMË
Konkurs për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Bachelor në vitin akademik 2020-2021
Shtator 21, 2020 MË SHUMË
Njoftim për studentet e interesuar per transferim nga Universitetet tjera ne Fakultetet e Universitetit “Kadri Zeka”
Shtator 18, 2020 MË SHUMË
Zyra për Bashkëpunim Ndërkombëtar e UKZ-së, hap thirrjen për përzgjedhjen e studentëve për vizitë studimore në PH Zug Zvicër
Shtator 17, 2020 MË SHUMË
OSBE hap thirrje për aplikim për studentët të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e Akademisë së të rinjëve 2020 – programi  tre -javor
Shtator 16, 2020 MË SHUMË
Akreditohen programet e UKZ-së
Shtator 15, 2020 MË SHUMË
Sukses i ri për Fakultetin Ekonomik – akreditohen dy profile të reja
Shtator 15, 2020 MË SHUMË
Pensionohet profesori Fejzulla Berisha
Shtator 14, 2020 MË SHUMË
UKZ pjesë e projektit STAND të ERASMUS +
Shtator 9, 2020 MË SHUMË