FTESË PËR TRYEZËN ME STUDENTËT-PANELISTË
Mars 9, 2020 MË SHUMË
REKTORI KOSUMI KA MARRË PJESË NË KONFERENCËN E II-TË TË REKTORËVE TË UNIVERSITETEVE SHQIPTARE NË KORÇË
Mars 7, 2020 MË SHUMË
Komandanti i KFOR-it turk viziton UKZ
Mars 5, 2020 MË SHUMË
NJOFTIM PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTËT E FAKULTETEVE JURIDIKE
Mars 3, 2020 MË SHUMË
Në Esen të Gjermanisë po mbahet trajnimi për projektin EVIVA
Mars 2, 2020 MË SHUMË
Thirrje për pjesëmarrje në konferencën e Shoqatës Ndërkombëtare të Shkencave
Mars 2, 2020 MË SHUMË
In memoriam për Prof. Ass. Dr. Feti Limani (1953 – 2020)
Mars 2, 2020 MË SHUMË
Letër ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Prof. Ass. Dr. Feti Limani
Mars 1, 2020 MË SHUMË
VENDIM për përcaktimin e kritereve për dhënien e Diplomës: “Student i Dalluar” për vitin akademik 2019/2020
Shkurt 28, 2020 MË SHUMË
UKZ DHE ITSHKSH NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
Shkurt 28, 2020 MË SHUMË
Njoftim për paraqitjen e provimeve në nivelin Master- E-Qeverisja
Shkurt 27, 2020 MË SHUMË
UKZ do të shënojë 7 vjetorin e themelimit
Shkurt 26, 2020 MË SHUMË