FTESË / “1981 KTHESË HISTORIKE”
Mars 22, 2018 MË SHUMË
BURSA FULBRIGHT PËR VITIN AKADEMIK 2019-2020
Mars 16, 2018 MË SHUMË
Njoftim për Konferencën e Dytë Ndërkombëtare “Ide të zgjuar dhe një koncept i ri i rigjenerimit ekonomik në Evropë” – SINCERE
Mars 15, 2018 MË SHUMË
Thirrje për Aplikime për Akademinë Politike të Friedrich-Ebert-Stiftung 2018
Mars 14, 2018 MË SHUMË
Në UKZ do të mbahet ligjëratë në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Parasë
Mars 13, 2018 MË SHUMË
Njoftim
Mars 8, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Menaxhimi i BVM-ve
Mars 6, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Gjuhë gjermane II
Mars 6, 2018 MË SHUMË
Njoftim nga Prof. Fejzulla Berisha
Mars 3, 2018 MË SHUMË
Orari për mbrojtjen e punimeve të diplomës në Fakultetin e Edukimit
Mars 1, 2018 MË SHUMË
Konsultimet ne Mikroekonomi
Shkurt 28, 2018 MË SHUMË
Rektori i UKZ-së ka pritur në takim Deputetët e Kuvendit të Kosovës nga Anamorava
Shkurt 27, 2018 MË SHUMË