Njoftim/Projektligji për arsimin e lartë-diskutimi publik!
Maj 11, 2018 MË SHUMË
Njoftim për provim në lëndën “Informatika e biznesit”
Maj 10, 2018 MË SHUMË
Njoftim për lëndën Menaxhim i Riskut dhe Sigurimet
Maj 10, 2018 MË SHUMË
Ftesë për pjesëmarrje në seminarin “Transformimi i Universiteteve nëpërmjet Digjitalizimit dhe aplikimit të metodave të duhura”
Maj 8, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Ditë pushimi; E mërkurë, 9 maj 2018 – Dita e Evropës
Maj 8, 2018 MË SHUMË
Njoftim/KDI organizon punëtorinë me temën ‘’Keqpërdorimet që (s)i shohim ‘’
Maj 3, 2018 MË SHUMË
Njotim nga lënda: “Shteti dhe Qeverisja”
Maj 2, 2018 MË SHUMË
Thirrje për pjesëmarrje në Universitetin Veror Ndërkombëtar të Prishtinës
Maj 2, 2018 MË SHUMË
Lista e studentëve të zgjedhur të UKZ për pjesëmarrje në Aktivitetet e projektit ERASMUS + REBUS
Maj 2, 2018 MË SHUMË
Njoftim – Ditë pushimi nesër datë 01.05.2018.
Prill 30, 2018 MË SHUMË
Njoftim për studentët e vitit të II-të të faklutetit ekonomik
Prill 27, 2018 MË SHUMË
Konkurs për praktikë në Raifaissen Bank
Prill 26, 2018 MË SHUMË