Njoftim për afatin e Nëntorit- Prof Fejzulla Berisha

Nëntor 23, 2018
Njoftohen studentet e vitit te dyte dhe te katert te Fakultetit Juridik te UKZ Gjilan,se se provimet per afatin e Nentorit 2018,ne lendet: Gjyqesia kushtetuese perkatesisht e drejte kushtetuese pozitive,do te mbahen diten e diele,date 25 Nentor 2018,ora 9.
Me respekt,Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA