Orari ligjeratave dhe ushtrimeve në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan
Tetor 10, 2014 MË SHUMË
Lista e studenteve te pranuar pas shqyrtimit te ankesave dhe atyre ne baze te marreveshjes me OVL
Tetor 10, 2014 MË SHUMË