Njoftim – Paraqitja e provimeve – Afati i Shtatorit 2017
Gusht 29, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” shkëmben profesorë me universitetet Evropiane
Gusht 29, 2017 MË SHUMË
Kryetari i dhomës së lartë të Parlamentit të Gjenevës qëndroi ne Universitetin “Kadri Zeka”
Gusht 29, 2017 MË SHUMË
Informatë për bursa nga Qeveria Zvicerane për studime të doktoratës dhe postdoktoratës
Gusht 29, 2017 MË SHUMË