Përfaqësues të Universitetit “Kadri Zeka” pjesëmarrës të takimit të dytë planifikues dhe monitorues të projektit Euforia
Shtator 12, 2017 MË SHUMË
Studentët e Universitetit të Cyrihut vizitojnë Universitetin “Kadri Zeka”
Shtator 12, 2017 MË SHUMË