Njoftim rreth mbajtjes se provimeve tek Prof. Arben Mustafa
Shtator 13, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” ka mbyllur konkursin e dytë të studimeve baçelor për pranimin e studentëve të rinj
Shtator 13, 2017 MË SHUMË
Universiteti “Kadri Zeka” urë lidhëse mes bizneseve kosovare dhe tregut ndërkombëtar
Shtator 13, 2017 MË SHUMË
Konkurs për bursë të cilën e ofron Unionin i Bizneseve Shqiptare në Gjermani
Shtator 13, 2017 MË SHUMË