Lista e kandidatëve sipas sallave dhe orës për provim pranues për Afatin e dytë në vitin akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”
Shtator 14, 2017 MË SHUMË
Lista e kandidatëve të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike sipas sallave dhe orës për provim pranues për Afatin e shtatorit
Shtator 14, 2017 MË SHUMË
Thirrje për aplikim në  Shkollën e Diasporës në Kosovë
Shtator 14, 2017 MË SHUMË
Mundësi e punës praktike me pagesë në Bankën Raiffeisen dega në Gjilan, Viti dhe Kamenicë
Shtator 14, 2017 MË SHUMË