UKZ dhe GIZ nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi
Tetor 2, 2017 MË SHUMË
Konkurs për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan për vitin akademik 2017/2018
Tetor 2, 2017 MË SHUMË
Nis viti i ri akademik 2017/2018 në Universitetin “Kadri Zeka”
Tetor 2, 2017 MË SHUMË