Njoftim / Konferencë Ndërkombëtare “ZHVILLIMET NDËRRAJONALE NË FOKUS TË STUDIMEVE GJEOGRAFIKE, HISTORIKE, SOCIO – EKONOMIKE DHE KULTURORE”
Tetor 3, 2017 MË SHUMË
Njoftim – KQZ organizon simulimin e zgjedhjeve lokale për studentet që për herë të parë janë votues
Tetor 3, 2017 MË SHUMË
Thirrje/Aplikim për bursë në programin Master dhe PostDocs nga DAAD
Tetor 3, 2017 MË SHUMË
Adrian Bajrami kryetari i ri i Parlamentit Studentor në Universitetin “Kadri Zeka”
Tetor 3, 2017 MË SHUMË