Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master E-Qeverisja në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i Dytë
Nëntor 3, 2017 MË SHUMË
Vendim mbi lirimin nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2017/2018
Nëntor 3, 2017 MË SHUMË
Ofertë për studime Master në Universitetin ZUG
Nëntor 3, 2017 MË SHUMË
Njoftim për datën e mbajtjes së Provimit pranues në programin Master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike
Nëntor 3, 2017 MË SHUMË