Rezultatet Përfundimtare të Provimit Pranues për Master “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike” mbajtur më 07.11.2017
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Mësimdhënësit e Universitetit “Kadri Zeka” po qëndrojnë në Universitetin Duisbourg-Essen të Gjermanisë
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në UKZ do të mbahet takim informuese me temë çështjet e migracionit
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË
Në kuadër të Festave të Nëntorit UKZ organizon / Libri dhe filmi në veprim të kulturës
Nëntor 14, 2017 MË SHUMË